Giriş Kayıt
Vonda K. Morris

Vonda K. Morris


Makyaj

Vonda K. Morris, makyaj.

Evlilik Öpücüğü (1998), Gridlock'd (1997), Surviving the Game (1994), The Practice (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Makyaj 4.5 596
2015 Makyaj 5.6 1,119
2015 Suç Makyaj 6.7 6,425
2013 Komedi Makyaj 6.7 59
2013 Dram Makyaj 7.2 2,264
2012 Dram Makyaj 6.4 1,410
2011 Dram Makyaj 5.9 677

İki Babalık
2009 Komedi Makyaj 5.4 34,637
2009 Aksiyon Makyaj 7.6 3,714
2008 Komedi Makyaj 6.5 10,006

Ocean's 13
2007 Suç Makyaj 6.9 298,695
2007 Suç Makyaj 5.9 5,948

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Makyaj 5.9 38,207
2004 Komedi Makyaj 5.5 13,352

Kaybetme Zamanı
1998 Gerilim Makyaj 5.8 10,044

Evlilik Öpücüğü
1998 Komedi Makyaj 6.8 125,647
1997 Komedi Makyaj 5.3 8,453

Gridlock'd
1997 Komedi Makyaj 7.0 13,784
1997 Suç Makyaj 7.7 7,090
1996 Suç Makyaj 6.3 4,051
1994 Dram Makyaj 5.2 631
1994 Aksiyon Makyaj 6.2 9,714
1994 Komedi Makyaj 4.4 4,111
1993 Suç Makyaj 6.7 47,831
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019