Giriş Kayıt
Stacy J. Morris

Stacy J. Morris


Stacy J. Morris, Hollywood, Florida, ABD doğumlu

Doğum Yeri: Hollywood, Florida, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Aksiyon 0 8.0 64,332

Taşıyıcı 2: Nefes Nefese
2005 Aksiyon Çeşitli 6.3 178,783

Belanın Böylesi
2002 Komedi Çeşitli 6.5 19,013

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Çeşitli 6.6 208,749
2000 Aksiyon Çeşitli 5.3 1,503

Vahşi Şeyler
1998 Suç Çeşitli 6.5 100,675

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Çeşitli 3.8 69,085

İspanyol Mahkum
1997 Dram Çeşitli 7.3 20,410

Kan ve sarap
1996 Gerilim Çeşitli 6.0 8,625
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,899) Into the Badlands (2,772) The Flash (1,993) American Gods (1,846) Arrow (1,501) Vikings (1,374) Supernatural (1,269) This Is Us (1,148) Star Trek: Discovery (945) The Big Bang Theory (930)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019