Giriş Kayıt
Stacey Morris

Stacey Morris


Makyaj

Stacey Morris, makyaj.

Anarşinin Evlatları (2008), Çılgın İkili (1995), The Fresh Prince of Bel-Air (1990), Çatlak Yönetmen (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Işıkların Ötesinde
2014 Dram Makyaj 6.9 14,179

Kayıp Kız
2014 Suç Makyaj 8.1 766,862
2014 Komedi Makyaj 7.1 17,048
2014 Komedi Makyaj 7.3 464
2013 Komedi Makyaj 5.1 8,320
2013 Komedi Makyaj 7.5 374
2013 Belgesel Makyaj 8.0 231
2012 Aksiyon Makyaj 5.1 31,006
2012 Dram Makyaj 7.8 63,885

Kelimeler Yetmez
2012 Komedi Makyaj 5.9 36,579
2011 Game-Show Makyaj 6.5 11,013

Çılgın Cenaze
2010 Komedi Makyaj 5.7 42,477

Hayal Et
2009 Komedi Makyaj 5.6 12,509

Bir Çılgının İçinde
2008 Macera Makyaj 5.0 36,158

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Makyaj 8.6 232,315
2007 Komedi Makyaj 4.0 63,288

Rüya Kızlar
2006 Dram Makyaj 6.5 64,627

Perili Köşk
2003 Komedi Makyaj 5.0 38,340

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Makyaj 5.6 58,906

Ben Casus
2002 Aksiyon Makyaj 5.4 46,482

Aydaki Adam
2002 Komedi Makyaj 3.8 23,018

Akrep Kral
2002 Aksiyon Makyaj 5.5 123,504

Show Time (0)
2002 Aksiyon Makyaj 5.5 57,827
2001 Komedi Makyaj 4.7 39,219

Çatlak profesör II - Klump ailesi
2000 Komedi Makyaj 4.4 45,706

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Makyaj 6.7 41,236

Çatlak Yönetmen
1999 Komedi Makyaj 6.4 62,818

Çatlak Profesör
1996 Komedi Makyaj 5.6 102,026

Kurtuluş Günü
1996 Aksiyon Makyaj 7.0 498,042

Çılgın İkili
1995 Aksiyon Makyaj 6.9 208,036
1994 Komedi Makyaj 4.4 4,111
1993 Komedi Makyaj 5.0 14,737
1991 Komedi Makyaj 5.2 5,575
1990 Komedi Makyaj 7.9 108,226
1990 Komedi Makyaj 6.4 11,966
1989 Komedi Makyaj 6.2 4,493
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019