Giriş Kayıt
Sara Morris

Sara Morris


Sara Morris,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Komedi Çeşitli 6.7 2,352

Saraybosna'ya Hoşgeldiniz
1997 Dram Çeşitli 6.8 6,506

Spice World the Movie
1997 Komedi Çeşitli 3.4 31,265
1996 Biyografi Çeşitli 7.7 48,395

Tepeden İndim Dağa
1995 Komedi Çeşitli 6.6 15,314
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (63,104) Supernatural (2,532) The Flash (2,053) Star Trek: Discovery (1,944) Into the Badlands (1,524) Arrow (1,483) American Gods (1,160) Vikings (1,157) This Is Us (1,058) The Big Bang Theory (1,001)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019