Giriş Kayıt
Richard Morris

Richard Morris


Görsel Efekt

Richard Morris, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gün Işığı
2007 Macera Görsel Efekt 7.3 220,656

Poseidon'dan Kaçış
2006 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 92,471

Harry Potter ve Ateş Kadehi
2005 Macera Görsel Efekt 7.7 492,012

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.5 122,455

Toz
2001 Dram Görsel Efekt 6.6 2,019
2001 Belgesel Görsel Efekt 7.4 48

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 176,749

Kurda Tuzak
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 100,814

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 66,540
1998 Belgesel Görsel Efekt 8.6 636
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019