Giriş Kayıt
Phil Morris

Phil Morris (60)


Oyuncu

Phillip Morris, 04 Nisan 1959 Iowa City, Iowa, ABD doğumlu oyuncu.

Mission: Impossible (1988), Kar Sazanı (2005), Atlantis: Kayıp İmparatorluk (2001), Bottoms Up (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Phillip Morris
Doğum Tarihi: 04 Nisan 1959
Doğum Yeri: Iowa City, Iowa, ABD
Diğer Bir İsmi: Philip Morris | Phillip Morris
Burcu: Koç
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Aksiyon Oyuncu 8.4 8,529

Genç Titanlar Filmi
2018 59 Animasyon Oyuncu 6.8 11,702
2018 Animasyon Oyuncu 7.5 520
2017 Animasyon Oyuncu 5.5 455
2017 58 Animasyon Oyuncu 6.1 5,083

En Süper Kahramanlar
2016 57 Animasyon Oyuncu 4.5 575
2016 Animasyon Oyuncu 6.2 806
2016 57 Animasyon Oyuncu 6.5 1,036
2015 56 Animasyon Oyuncu 5.9 1,523
2014 55 Komedi Oyuncu 4.7 81
2013 54 Animasyon Oyuncu 8.1 76
2013 54 Belgesel Oyuncu 6.9 1,002
2013 Aksiyon Oyuncu 7.9 2,979
2012 Komedi Oyuncu 7.4 17,702

Adalet Birliği: Kıyamet
2012 53 Animasyon Oyuncu 7.5 27,262

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 9,102
2011 Aksiyon Oyuncu 8.1 4,707
2011 52 Komedi Oyuncu 3.2 332

Yeşil Fener: Animasyon Serisi
2011 Animasyon Oyuncu 8.1 5,219

Haydi Çalkala!
2010 Komedi Oyuncu 4.9 10,236
2010 Aksiyon Oyuncu 3.8 150
2010 Animasyon Oyuncu 7.2 1,238

Kara Bomba
2009 50 Aksiyon Oyuncu 7.4 42,653
2009 Aksiyon Oyuncu 8.1 65

Batman: Cesur ve Gözüpek
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 6,664
2008 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,525

Ölüm Bölgesi: Çöküş
2008 49 Animasyon Oyuncu 6.3 9,311

Adalet Birliği: Yeni Sınır
2008 49 Animasyon Oyuncu 7.0 16,388

İşte Spartalılar
2008 49 Komedi Oyuncu 2.7 97,003

Terminator: Sarah Connor Günlükleri
2008 Aksiyon Oyuncu 7.7 54,733

Süper Köpek
2007 48 Aksiyon Oyuncu 4.8 18,101
2007 Aksiyon Oyuncu 8.2 1,815
2006 Komedi Oyuncu 2.2 5,826
2006 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,736
2006 Animasyon Oyuncu 7.7 1,877
2006 47 Korku Oyuncu 5.1 3,793
2006 Animasyon Oyuncu 7.3 1,262
2005 Animasyon Oyuncu 8.4 24,337

Kar Sazanı
2005 46 Komedi Oyuncu 2.9 1,581

Genç Ejder
2005 Animasyon Oyuncu 6.6 8,160
2004 45 Belgesel Oyuncu 6.4 1,028
2004 Animasyon Oyuncu 7.1 12,673
2004 Komedi Oyuncu 6.0 1,208
2003 Aksiyon Oyuncu 6.3 812

Atlantis: Milo’nun Dönüşü
2003 44 Macera Oyuncu 5.1 6,946
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 20,231

Atlantis: Kayıp İmparatorluk
2001 42 Animasyon Oyuncu 6.9 91,636

Adalet Birliği
2001 Animasyon Oyuncu 8.6 36,085
2001 Macera Oyuncu 7.5 108,275
2001 Animasyon Oyuncu 6.8 2,787
2000 Animasyon Oyuncu 7.3 4,203
2000 Komedi Oyuncu 7.1 2,928
1998 Dram Oyuncu 5.2 2,286
1998 39 Komedi Oyuncu 6.6 10,097
1998 Komedi Oyuncu 4.7 353

Adada Soygun
1998 39 Suç Oyuncu 5.6 121

Başkanın Adamları
1997 38 Komedi Oyuncu 7.1 74,223

Babam Söz Verdi
1996 37 Komedi Oyuncu 5.6 83,379
1996 Komedi Oyuncu 5.7 2,723
1995 Aksiyon Oyuncu 6.6 14,999
1995 Aksiyon Oyuncu 6.0 388
1995 Aksiyon Oyuncu 7.6 124
1993 Suç Oyuncu 6.9 5,568

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Oyuncu 7.9 44,275

Melrose Place 1
1992 Dram Oyuncu 5.8 9,989
1989 Komedi Oyuncu 8.9 221,757
1988 Aksiyon Oyuncu 7.6 3,066

Özel Araştırmalar
1987 28 Suç Oyuncu 5.9 120

Uzay Yolu III : Spock'ı Ararken
1984 25 Aksiyon Oyuncu 6.7 68,291
1983 Komedi Oyuncu 5.7 2,306

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.3 5,181
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,479) Supernatural (3,652) Star Trek: Discovery (2,704) The Big Bang Theory (2,042) The Flash (1,751) Vikings (1,293) This Is Us (1,185) Into the Badlands (1,019) Arrow (928) American Gods (897)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019