Giriş Kayıt
Paul Morris

Paul Morris


Yönetmen Asistanı

Paul Morris, yönetmen asistanı.

Köpekleri Vurmak (2005), "Sherlock" A Study in Pink (2010), Hogfather (2006), Jekyll (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uyuyana Kadar
2014 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 64,094

Ölümcül Oyun
2014 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.5 14,255
2012 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 7,324

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Yönetmen Asistanı 9.5 1,442,403
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 8.2 86,178
2007 Suç Yönetmen Asistanı 8.2 6,954
2007 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.3 12,378
2006 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 8,849

Temel İçgüdü 2
2006 Dram Yönetmen Asistanı 4.3 34,985
2006 Suç Yönetmen Asistanı 8.0 8,995

Köpekleri Vurmak
2005 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 10,533
2005 Suç Yönetmen Asistanı 7.4 356
2004 Gerilim Yönetmen Asistanı 6.7 1,176

Sky Captain ve Yarının Dünyası
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 78,461
2002 Suç Yönetmen Asistanı 8.4 11,310
2002 Dram Yönetmen Asistanı 8.3 13,160
2001 Dram Yönetmen Asistanı 7.7 2,554
2000 Gizem Yönetmen Asistanı 6.2 1,449
2000 Macera Yönetmen Asistanı 8.4 16,267
1998 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 333
1996 Suç Yönetmen Asistanı 7.8 4,527
1995 Aile Yönetmen Asistanı 5.1 537

Kilise Bodrumundan Masallar
1989 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 19,007
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,227) Into the Badlands (2,691) The Flash (1,867) American Gods (1,772) Arrow (1,399) Vikings (1,299) This Is Us (1,051) Supernatural (1,023) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (805)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019