Giriş Kayıt
Patrick Morris

Patrick Morris


Sesler

Patrick Morris, sesler.

In the Flesh (2013), Wire in the Blood (2002), Scott & Bailey (2011), Shok (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Sesler 6.8 4,857
2015 Kısa Metraj Sesler 8.2 2,458
2015 Dram Sesler 6.9 61
2015 Dram Sesler 7.3 797
2014 Suç Sesler 8.5 27,274
2014 Dram Sesler 7.0 1,293
2014 Macera Sesler 6.2 413
2013 Komedi Sesler 6.1 76
2013 Dram Sesler 8.0 12,028
2011 Suç Sesler 7.9 5,011
2010 Belgesel Sesler 6.9 1,017
2008 Dram Sesler 5.3 419
2008 Dram Sesler 7.4 1,222
2006 Komedi Sesler 7.8 1,259
2005 Kısa Metraj Sesler 7.4 207
2002 Suç Sesler 8.4 6,409
2002 Dram Sesler 6.4 578
1997 Sesler 7.1 21
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019