Giriş Kayıt
Mick Morris

Mick Morris


Kameraman

Mick Morris, kameraman.

(1984) Gemİde İsyan (1984), (1988) Karanlıkta Bir Çığlık (1988), (1992) Mr. Baseball (1992), (1977) Son Dalga (1977) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hayalet Sürücü
2007 Aksiyon Kameraman 5.2 207,446
2001 Komedi Kameraman 6.5 4,637

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Kameraman 5.7 52,196

Mavi Korku
1999 Aksiyon Kameraman 5.8 114,455

İnce Kırmızı Hat
1998 Dram Kameraman 7.6 159,201

Cennet Yolu
1997 Dram Kameraman 6.8 4,769

Kızılmaske
1996 Aksiyon Çeşitli 4.9 30,351
1992 Komedi Kameraman 5.9 9,287

Karanlıkta Bir Çığlık
1988 Dram Kameraman 6.9 8,270
1986 Aksiyon Kameraman 5.9 2,250

Gemİde İsyan
1984 Macera Kameraman 7.1 21,539

Vahsi ada
1983 Aksiyon Kameraman 6.3 1,753
1980 Aile Kameraman 6.9 225
1980 Dram Kameraman 6.3 1,000

Son Dalga
1977 Dram Kameraman 7.1 7,687
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,440) This Is Us (2,435) The Flash (2,352) Star Trek: Discovery (2,226) Vikings (1,411) Gotham (1,108) The Blacklist (1,001) American Gods (979) The OA (940) Arrow (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019