Giriş Kayıt
Michael P. Morris

Michael P. Morris


Sanat Bölümü, Özel Efekt

Michael P. Morris, sanat bölümü, Özel efekt.

Mo' Money (1992), (1993) Rookie of the Year (1993), (1991) V.I. Warshawski (1991), (1988) A Night in the Life of Jimmy Reardon (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Sanat Bölümü 7.0 262,518

Ruhlarla Dans
2001 Dram Sanat Bölümü 3.9 7,918
2001 Dram Sanat Bölümü 4.9 477

Evde Tek Başına 3
1997 Komedi Özel Efekt 4.4 95,364
1993 Komedi Sanat Bölümü 6.0 22,339

Evde Tek Başına 2
1992 Macera Özel Efekt 6.7 265,365
1992 Komedi Sanat Bölümü 5.5 6,474
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 4.9 4,482
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.5 2,396
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019