Giriş Kayıt
Maxine Morris

Maxine Morris


Makyaj

Maxine Morris, makyaj.

Justified (2010), Monk (2002), Go (1999), The Orville (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lütfen Beklemede Kal
2017 Komedi Makyaj 6.7 8,008
2017 Macera Makyaj 7.9 46,839
2015 Aksiyon Makyaj 7.1 6,758
2010 Aksiyon Makyaj 8.6 76,325

Fi Tarihi
2009 Macera Makyaj 4.9 85,609
2009 Dram Makyaj 6.2 2,560

Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 Komedi Makyaj 7.6 205,415
2005 Aksiyon Makyaj 5.3 955
2004 Komedi Makyaj 8.5 151,085
2003 Komedi Makyaj 8.2 535
2002 Komedi Makyaj 8.0 58,712
2002 Komedi Makyaj 8.0 1,505

Sınırları Aşınca
2001 Dram Makyaj 4.2 593
2000 Dram Makyaj 4.4 319
1999 Komedi Makyaj 7.3 63,802

Üniversitede Terör
1999 Aksiyon Makyaj 3.9 423

Evrenin Sırrı
1996 Aksiyon Makyaj 6.3 29,480
1996 Gerilim Makyaj 4.6 127

Öldüren Büyü
1995 Korku Makyaj 6.1 13,230
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (188,104) Supernatural (4,456) Star Trek: Discovery (3,116) The Big Bang Theory (2,584) American Gods (1,645) Vikings (1,575) This Is Us (1,335) The Flash (1,077) Gotham (887) Into the Badlands (887)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019