Giriş Kayıt
Marina Morris

Marina Morris


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Marina Morris, sanat bölümü, set dekoratörü.

Robin Hood (1991), (1992) Tehlikeli Oyunlar (1992), (1996) Muppet Treasure Island (1996), (1998) Meleklerin Ayak Sesleri (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Komedi Sanat Bölümü 6.2 19,273
2007 Korku Set Dekoratörü 6.8 239,827

Raydan Çıkanlar
2005 Dram Set Dekoratörü 6.6 67,731

Hayatımın Şarkısı
2004 Biyografi Set Dekoratörü 6.7 13,945

Bulutların Üzerinde
2004 Dram Set Dekoratörü 6.6 13,806
2003 Dram Sanat Bölümü 6.9 662

Örümcek
2002 Dram Set Dekoratörü 6.8 33,475

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 164,844

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 646,189

Meleklerin Ayak Sesleri
1998 Dram Sanat Bölümü 6.1 750

Aziz
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 57,667
1996 Macera Set Dekoratörü
Sanat Bölümü
7.0 18,920

Restorasyon
1995 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 8,287
1992 Komedi Sanat Bölümü 7.7 42,544

Tehlikeli Oyunlar
1992 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 93,195
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 4,237
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,174) This Is Us (2,907) Star Trek: Discovery (2,468) American Gods (2,211) Gotham (1,960) The Flash (1,549) Vikings (1,492) The OA (1,121) The Blacklist (1,045) Arrow (864)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019