Giriş Kayıt
Lorne Morris

Lorne Morris


Editör, Editör

Lorne Morris, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Belgesel Editorial Department 8.3 2,326
2000 Dram Editör 6.3 284
1995 Aksiyon Editör 3.5 1,648
1993 Korku Editör 3.5 3,416
1993 Dram Editör 5.5 378
1974 Biyografi Editorial Department 8.4 2,624
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,005) American Gods (1,981) Arrow (1,625) The Flash (1,612) The Blacklist (1,493) The Passage (1,385) Vikings (1,275) Love, Death & Robots (887) Supernatural (831) The Big Bang Theory (767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019