Giriş Kayıt
Lisa-Anne Morris

Lisa-Anne Morris


Editör, Editör, Görsel Efekt

Lisa-Anne Morris, editör, editör, görsel efekt.

Phörpa (1999), Çit (2002), Benim Çinko Yatağım (2008), (2009) Şeytan Karışmış (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Editorial Department 7.6 75

Şeytan Karışmış
2009 Komedi Editorial Department 6.1 2,506

Benim Çinko Yatağım
2008 Dram Editorial Department 5.6 860

Gezginler ve Büyücüler
2003 Dram Editör 7.5 1,992

Çit
2002 Macera Editorial Department 7.5 26,080

Sessiz Amerikalı
2002 Dram Görsel Efekt 7.1 26,143
1999 Komedi Editorial Department 6.9 2,771
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019