Giriş Kayıt
John Morris

John Morris


Özel Efekt, Görsel Efekt

John Morris, Özel efekt, görsel efekt.

007 James Bond: Ölüme Bir Bakış (1985), Kral Ralph (1991), Kuru Beyaz Bir Mevsim (1989), Cennet Kulübü (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Dev Avcısı Jack
2013 Macera Özel Efekt 6.3 123,858

Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı
2007 Macera Özel Efekt 7.5 457,280

Da Vinci Şifresi
2006 Gizem Özel Efekt 6.6 373,920
2005 Aksiyon Özel Efekt 6.0 87,090

Perili Ev
1999 Fantastik Özel Efekt 4.9 67,133

Kral Ralph
1991 Komedi Özel Efekt 5.2 14,259

Yaşlı Adam ve Deniz
1990 Dram Özel Efekt 7.0 1,242

Yeraltı Canavarı
1990 Komedi Görsel Efekt
Çeşitli
7.2 108,811

Kuru Beyaz Bir Mevsim
1989 Dram Özel Efekt 7.0 4,473
1988 Aksiyon Özel Efekt 7.3 93,516

007 James Bond: Günışığında Suikast
1987 Aksiyon Özel Efekt 6.7 81,229

Yaratığın Dönüşü
1986 Aksiyon Özel Efekt 8.4 604,798

Cennet Kulübü
1986 Komedi Özel Efekt 4.9 5,471
1985 Macera Özel Efekt 7.0 39,792

007 James Bond: Ölüme Bir Bakış
1985 Aksiyon Özel Efekt 6.3 80,718
1982 Dram Özel Efekt 6.5 989

Titanic Macerası
1980 Aksiyon Özel Efekt 4.8 3,593

Kuzey Denizi Yanıyor
1980 Aksiyon Özel Efekt 6.3 4,180
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019