Giriş Kayıt
Herb Morris

Herb Morris


Sanat Bölümü

Herb Morris, sanat bölümü.

(2004) Pusher II (2004), (1994) The Getaway (1994), (2000) Cennetin Güneyi Cehennemin Batısı (2000), (1997) Buffalo Soldiers (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 7.4 16,507

Cennetin Güneyi Cehennemin Batısı
2000 Dram Sanat Bölümü 4.2 1,309

Kumpas
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 5,332
1997 Dram Sanat Bölümü 6.3 665

Yıldız Geçidi
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 164,532
1994 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 15,816
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,440) This Is Us (2,435) The Flash (2,352) Star Trek: Discovery (2,226) Vikings (1,411) Gotham (1,108) The Blacklist (1,001) American Gods (979) The OA (940) Arrow (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019