Giriş Kayıt
David Morris

David Morris


Sanat Bölümü

David Morris, sanat bölümü.

Stuart: A Life Backwards (2007), Enchanted April (1991), The Singing Detective (1986), The Tripods (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Dram Sanat Bölümü 7.9 7,923
2001 Dram Sanat Bölümü 7.7 2,545

O Da Bir Ana!
1996 Dram Sanat Bölümü 7.3 2,355
1993 Gerilim Sanat Bölümü 7.9 44
1991 Dram Sanat Bölümü 7.4 5,593
1986 Dram Sanat Bölümü 8.7 3,872
1985 Macera Sanat Bölümü 7.5 1,154
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019