Giriş Kayıt
Cynthia Morris

Cynthia Morris


Editör

Cynthia Morris, editör.

Fatih Kull (1997), (2003) Matrix Reloaded (2003), (2003) Matrix Revolutions (2003), (1998) Fakülte (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Çeşitli 7.8 753

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Editorial Department 6.7 411,021

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Editorial Department 7.2 473,511

Kurşun Yağmuru
2001 Macera Çeşitli 5.2 5,212

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Editorial Department 5.5 98,329

Fakülte
1998 Korku Editorial Department 6.5 102,591

Fatih Kull
1997 Fantastik Editorial Department 4.8 7,262
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,988) The Flash (2,179) Star Trek: Discovery (2,063) This Is Us (2,060) Vikings (1,187) Arrow (850) The OA (840) American Gods (838) The Blacklist (805) Love, Death & Robots (712)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019