Giriş Kayıt
Colin Morris

Colin Morris


Colin Morris,

007 James Bond: Dünya Yetmez (1999), Gençlik (2015), Bizim Gibi Casuslar (1985), Ölümcül Oyun (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mary Poppins Dönüyor
2018 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 45,250

Florence
2016 Biyografi Taşıma Bölümü 6.8 44,477

Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar
2016 Macera Taşıma Bölümü 7.3 360,009

Gençlik
2015 Dram Taşıma Bölümü 7.3 63,862

Diren!
2015 Biyografi Taşıma Bölümü 6.9 33,982

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.0 778,045

Ölümcül Takip
2015 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.6 28,370

Kingsman: Gizli Servis
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.7 538,680

Sihirli Orman
2014 Macera Taşıma Bölümü 6.0 122,756

Muppets Aranıyor
2014 Macera Taşıma Bölümü 6.4 28,823

Hazine Avcıları
2014 Dram Taşıma Bölümü 6.1 116,999

Jack Ryan: Gölge Ajan
2014 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.2 114,131

Hızlı ve Öfkeli 6
2013 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 344,646
2012 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.8 589,037

Savaş Atı
2011 Dram Taşıma Bölümü 7.2 135,362

Guliver'in Gezileri
2010 Macera Taşıma Bölümü 4.9 60,712
2009 Dram Taşıma Bölümü 5.8 40,656
2009 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.2 80,517

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Taşıma Bölümü 7.4 101,140

Kara Şövalye
2008 Aksiyon Taşıma Bölümü 9.0 2,040,220
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.4 190,758

Öldüren Cazibe
2007 Dram Taşıma Bölümü 5.8 9,250

Ölümcül Oyun
2007 Dram Taşıma Bölümü 6.5 28,876

Kadının Olamam
2007 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 16,183

Yıldız Tozu
2007 Macera Taşıma Bölümü 7.7 237,934

Özgürlük Şarkısı
2006 Biyografi Taşıma Bölümü 7.5 22,853

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Taşıma Bölümü 8.2 1,181,825

İnsanlık Suçu
2003 Gerilim Taşıma Bölümü 6.2 4,630

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.1 190,704

Çocuklarım İçin
2002 Dram Taşıma Bölümü 7.0 5,971

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.1 134,573

Son Dilek
2001 Dram Taşıma Bölümü 7.0 5,376

Düşlerin Efendisi
2000 Biyografi Taşıma Bölümü 7.3 48,867
2000 Suç Taşıma Bölümü 6.0 1,921

007 James Bond: Dünya Yetmez
1999 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.4 175,212

Yıldızların Sesi
1998 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 15,070

Gölgeli Topraklar
1993 Biyografi Taşıma Bölümü 7.3 15,415

Kral Ralph
1991 Komedi Taşıma Bölümü 5.2 14,149
1990 Komedi Taşıma Bölümü 5.9 7,039
1989 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.6 310,699

Bizim Gibi Casuslar
1985 Komedi Taşıma Bölümü 6.4 40,553
1982 Dram Taşıma Bölümü 6.9 382

Fransız Teğmen'in Kadını
1981 Dram Taşıma Bölümü 7.0 10,831
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,227) Into the Badlands (2,691) The Flash (1,867) American Gods (1,772) Arrow (1,399) Vikings (1,299) This Is Us (1,051) Supernatural (1,023) Criminal Minds (851) The Big Bang Theory (805)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019