Giriş Kayıt
Catherine Morris

Catherine Morris


Catherine Morris,

Happy Ever Afters (2009), (2001) Disko Domuzları (2001), (2001) Yaşamın Kıyısında (II) (2001), (2001) Ballykissangel (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ya Aşksa
2013 Komedi Çeşitli 6.8 63,957
2009 Komedi Çeşitli 5.6 838

Disko Domuzları
2001 Suç Çeşitli 6.8 4,036

Yaşamın Kıyısında (II)
2001 Dram Çeşitli 7.1 3,570
2001 Komedi Çeşitli 7.5 1,185

O Da Bir Ana!
1996 Dram Çeşitli 7.3 2,355

Babam İçin
1993 Biyografi Çeşitli 8.1 139,593
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019