Giriş Kayıt
Bradley Morris

Bradley Morris (46)


Yönetmen Asistanı, Sesler

Bradley David Morris, 01 Mart 1973 Los Angeles, California, ABD doğumlu yönetmen asistanı, sesler.

Serenity (2005), Zırtapoz (2001), Baskı (2002), Hücre (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Bradley David Morris
Doğum Tarihi: 01 Mart 1973
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 42 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 18,791
2015 Suç Yönetmen Asistanı 7.1 9,778
2015 42 Komedi Yönetmen Asistanı 5.4 53,595
2014 Komedi Yönetmen Asistanı 8.1 20,309
2013 40 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 7,801
2011 38 Macera Yönetmen Asistanı 7.0 131
2011 Suç Yönetmen Asistanı 6.9 19,442
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 7.7 12,625

Senden Nefret Etmemin 10 Sebebi
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 7.4 5,314
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 1,100
2008 Dram Yönetmen Asistanı 7.9 217,877
2007 34 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 62,273

Dünya Ticaret Merkezi
2006 33 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 73,681
2006 33 Suç Yönetmen Asistanı 6.3 4,966
2006 33 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 5,338
2006 33 Dram Yönetmen Asistanı 5.5 732
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 8.0 51,445
2005 32 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.9 268,208
2005 32 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 893
2005 32 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 2,932

Ghost Whisperer 3
2005 Dram Yönetmen Asistanı 6.4 40,424

Gün Batarken
2004 31 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.3 42,012

Yakar Top
2004 31 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 211,753
2004 Suç Yönetmen Asistanı 8.7 80,766
2004 31 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.1 25,722
2003 30 Komedi Yönetmen Asistanı 2.4 44,344

Başımın Belası
2003 30 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 32,940

Baskı
2002 29 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 107,399

Timsah Dundee Los Angeles'ta
2001 28 Macera Yönetmen Asistanı 4.8 22,111

Zırtapoz
2001 28 Komedi Yönetmen Asistanı 6.6 229,257
2001 28 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.8 12,814

Şaşkın
2000 27 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 90,422

Hücre
2000 27 Korku Yönetmen Asistanı 6.3 88,858

Ekmek Ve Güller
2000 27 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 4,981

Karımı Nasıl Doğradım?
2000 27 Komedi Yönetmen Asistanı 4.8 3,316

Şapşal Kahramanlar
1999 26 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 58,306

Gerçek Öpücük
1999 26 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 76,786

Mafya
1998 25 Komedi Yönetmen Asistanı 5.5 13,768

Dalgın Profesör
1997 24 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 77,130

Dante Yanardağı
1997 24 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 72,771
1995 22 Dram Yönetmen Asistanı 4.9 161
1995 22 Macera Yönetmen Asistanı 3.1 361

Ucuz Roman
1994 21 Suç Çeşitli 8.9 1,615,083
1994 Komedi Yönetmen Asistanı 5.9 1,433

Bak Şu Konuşana
1989 16 Komedi Sesler 5.8 71,975
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019