Giriş Kayıt
Bob Morris

Bob Morris (78)


Oyuncu

Bob Morris, 31 Ağustos 1940 doğumlu oyuncu.

Frankeştayn Kadını Yarattı (1967) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1940
Diğer Bir İsmi: Robert Morris
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 39 Dram Oyuncu 8.0 156
1968 28 Dram Oyuncu 4.6 2,781

Beş milyon yıl önce Dünya
1967 27 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 8,380

Frankeştayn Kadını Yarattı
1967 27 Korku Oyuncu 6.6 3,773

Her Devrin Adamı
1966 26 Biyografi Oyuncu 7.8 27,719
Dizi Altyazıları
True Detective (7,600) Shameless (3,726) Vikings (2,307) Inside No. 9 (1,789) Counterpart (1,285) The Blacklist (1,190) Shooter (1,132) Arrow (1,092) Gotham (973) The Flash (858)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019