Giriş Kayıt
Beth Morris

Beth Morris


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Beth Morris, sanat bölümü, set dekoratörü.

Drop Dead Diva (2009), E-katil (2005), Marry Me (2010), (2008) Sokak Dansı (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 50,772
2016 Dram Sanat Bölümü 7.1 17,113
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,200

Goosebumps: Canavarlar Firarda
2015 Macera Sanat Bölümü 6.3 71,539

Tatil Zamanı
2015 Macera Sanat Bölümü 6.1 86,353
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 6.8 5,829

Genç Çıraklar
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.3 178,591

Tutsak
2013 Suç Sanat Bölümü 8.1 517,837
2012 Biyografi Sanat Bölümü 7.4 226,805

Dikkat Bebek Var
2012 Komedi Sanat Bölümü 5.7 65,342
2010 Romantik Sanat Bölümü 6.7 1,027
2010 Suç Sanat Bölümü 5.4 390

Kutu
2009 Dram Sanat Bölümü 5.6 84,365
2009 Komedi Sanat Bölümü 7.4 16,879

Hannah Montana
2009 Komedi Sanat Bölümü 4.4 36,509

Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar
2009 Komedi Sanat Bölümü 6.4 148,607

Aramızda Casus Var
2008 Komedi Sanat Bölümü 7.0 284,938
2008 Dram Set Dekoratörü 6.0 762

Sokak Dansı
2008 Dram Sanat Bölümü 6.3 75,529
2008 Biyografi Sanat Bölümü 8.6 24,629

İstila
2007 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.9 70,879

Aman Tanrım
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.4 129,512

E-katil
2005 Dram Sanat Bölümü 5.9 24,828

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 78,140

Demir Çeneli Melekler
2004 Dram Sanat Bölümü 7.6 5,321
2002 Dram Sanat Bölümü
Set Dekoratörü
5.6 542
Dizi Altyazıları
This Is Us (2,092) American Gods (2,044) The Flash (1,727) Arrow (1,691) The Blacklist (1,537) The Passage (1,410) Vikings (1,333) Supernatural (961) Star Trek: Discovery (928) Love, Death & Robots (926)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019