Giriş Kayıt
Anthony Morris

Anthony Morris


Editör

Anthony Morris, editör.

Hayata Çalım At (2009), Afili Delikanlı (2002), Ülke Ve Özgürlük (1995), Benim Adım Joe (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli Yol
2010 Aksiyon Editorial Department 6.4 4,005

Hayata Çalım At
2009 Komedi Editorial Department 7.2 14,746

İşte Özgür Dünya
2007 Dram Editorial Department 7.0 5,255

Duygudan da Öte
2004 Dram Editorial Department 7.1 6,338

Afili Delikanlı
2002 Suç Editorial Department 7.5 12,017

Demiryolcular
2001 Komedi Editorial Department 7.0 2,425

Ekmek Ve Güller
2000 Dram Editorial Department 7.1 4,981

Benim Adım Joe
1998 Dram Editorial Department 7.5 6,979

Carla'nın Şarkısı
1996 Dram Editorial Department 6.8 2,763

Ülke Ve Özgürlük
1995 Dram Editorial Department 7.6 9,235

Minik Kuş, Minik Kuş
1994 Dram Editorial Department 7.5 2,843

Yağan Taşlar
1993 Dram Editorial Department 7.4 3,720

Gizli Ajanda
1990 Dram Editorial Department 7.0 3,171

Kraliçe Ve Ülkem Adına
1988 Aksiyon Editorial Department 5.7 2,028
1987 Komedi Editorial Department 6.5 3,036
1985 Dram Editorial Department 3.3 620
1973 Dram Editorial Department 6.1 336
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,180) This Is Us (2,445) American Gods (2,189) Gotham (1,920) Vikings (1,259) Star Trek: Discovery (1,140) The Flash (1,061) The Blacklist (894) Into the Badlands (673) The OA (653)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019