Giriş Kayıt
Andrew Morris

Andrew Morris


Sesler

Andrew Morris, sesler.

Howardların Malikanesi (1992), Ülke Ve Özgürlük (1995), Sweet Karma (2009), A Christmas Carol (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Gerilim Sesler 5.7 86

Afiyet Olsun
2010 Komedi Sesler 6.3 1,018
2009 Suç Sesler 5.2 1,788
2009 Komedi Sesler 6.2 492
2006 Belgesel Sesler 8.4 50

Ateşin Ortasında
2006 Aksiyon Sesler 6.7 9,776

Gölgeler Ormanı
2006 Dram Sesler 5.7 5,063
2005 Belgesel Sesler 8.6 4,022
2003 Belgesel Sesler 8.6 1,777

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Sesler 4.2 18,400
1995 Suç Sesler 6.3 468

Ülke Ve Özgürlük
1995 Dram Sesler 7.6 9,451

Aslan Kral
1994 Animasyon Sesler 8.5 847,026

Minik Kuş, Minik Kuş
1994 Dram Sesler 7.5 2,893

Howardların Malikanesi
1992 Dram Sesler 7.5 26,067

Hayat Tatlıdır
1990 Komedi Sesler 7.5 8,022
1988 Komedi Sesler 6.0 271
1987 Macera Sesler 5.2 1,873
1987 Dram Sesler 7.7 14,210
1987 Animasyon Sesler 7.3 22,353
1984 Komedi Sesler 7.9 10,961
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019