Giriş Kayıt
Alex Morris

Alex Morris


Oyuncu

Alex Morris, oyuncu.

(2005) Bak Kim Gelmiş (2005), (1995) Harika Çocuk (1995), (1994) Takip (1994), (1994) Blank Check (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alex Allen Morris
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 7.5 8,593
2012 Dram Oyuncu 4.9 237
2012 Komedi Oyuncu 3.9 212

Bak Kim Gelmiş
2005 Komedi Oyuncu 5.9 37,830
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 41,904

Malcolm in The Middle 1
2000 Komedi Oyuncu 8.0 107,746
1999 Komedi Oyuncu 5.5 397

Akşam Yıldızı
1996 Komedi Oyuncu 5.8 3,852

Tulsa'nın Sırrı
1996 Suç Oyuncu 5.2 1,482

Harika Çocuk
1995 Dram Oyuncu 6.6 26,899
1994 Dram Oyuncu 6.3 243

Takip
1994 Macera Oyuncu 5.8 16,038
1994 Komedi Oyuncu 5.2 16,879
1993 Aksiyon Oyuncu 5.5 13,663

Karanlık Melek
1990 Aksiyon Oyuncu 6.1 9,097
1989 Gerilim Oyuncu 5.0 573

Kör Şiddet
1989 Aksiyon Oyuncu 6.3 12,699

Zenci Düşmanı Şerif
1989 Aksiyon Oyuncu 6.6 67
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,499) American Gods (2,868) This Is Us (2,836) Into the Badlands (2,391) Gotham (2,225) Vikings (1,467) Star Trek: Discovery (1,282) The Flash (1,241) The Blacklist (1,087) The Big Bang Theory (843)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019