Giriş Kayıt
Walter G. Morris Jr.

Walter G. Morris Jr.


Kameraman

Walter G. Morris Jr., kameraman.

Stanley (1972), Korku Karnavalı (1981), Where the Boys Are '84 (1984), (1988) Polis Akademisi 5: Miami Sahili Görevi (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1990 Suç Kameraman 6.4 7,219
1988 Macera Kameraman 5.4 14,370

Polis Akademisi 5: Miami Sahili Görevi
1988 Komedi Kameraman 4.5 30,270
1984 Komedi Kameraman 3.6 846
1984 Dram Kameraman 5.8 1,797
1982 Suç Kameraman 5.8 235

Korku Karnavalı
1981 Korku Kameraman 6.0 10,987
1980 Komedi Kameraman 7.3 97,254
1976 Dram Kameraman 6.5 54
1972 Korku Kameraman 4.5 510
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019