Giriş Kayıt
Philip D. Morrill

Philip D. Morrill


Sesler, Görsel Efekt

Philip D. Morrill, sesler, görsel efekt.

Directed by John Ford (1971), (1982) Bıçak Sırtı (1982), (2009) Teklif (2009), (1996) Yeni Bir Başlangıç (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yedinci Hayat
2017 Aksiyon Sesler 6.9 82,345

Sadakat Yolunda
2017 Biyografi Sesler 7.1 18,494

Kabuktaki Hayalet
2017 Aksiyon Sesler 6.4 172,473

Hayat
2017 Korku Sesler 6.6 178,252

Yeni Nesil Ajan: Xander Cage'in Dönüşü
2017 Aksiyon Sesler 5.2 76,741

Gizemli Gerçek
2015 Gizem Sesler 6.3 36,768
2015 Aksiyon Sesler 6.8 348,652

San Andreas Fayı
2015 Aksiyon Sesler 6.1 189,934

44. Çocuk
2015 Suç Sesler 6.5 58,623

Sıcak Takip
2015 Aksiyon Sesler 5.1 44,320

Dracula: Başlangıç
2014 Aksiyon Sesler 6.3 163,047

Fırtınanın İçinde
2014 Aksiyon Sesler 5.8 60,428
2014 Aksiyon Sesler 6.2 204,204
2014 Aksiyon Sesler 6.9 20,286

Süper Baba
2013 Komedi Sesler 6.4 70,111

Carrie: Günah Tohumu
2013 Dram Sesler 5.9 124,180
2013 Aile Sesler 7.0 2,845

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
2013 Aksiyon Sesler 6.1 181,501

Annemle Yolculuk
2012 Komedi Sesler 5.8 33,525
2012 Aksiyon Sesler 7.8 587,760

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Sesler 5.4 69,037

Bourne'un Mirası
2012 Aksiyon Sesler 6.7 266,411
2012 Kısa Metraj Sesler 7.6 2,811

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Sesler 6.8 190,973

Senden Önce
2011 Komedi Sesler 6.1 67,279

Yeşil Fener
2011 Aksiyon Sesler 5.5 250,079

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Sesler 6.1 216,201

Londra Bulvarı
2010 Suç Sesler 6.2 44,388
2010 Biyografi Sesler 5.6 2,729

Kurt Adam
2010 Dram Sesler 5.8 97,184

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Sesler 5.8 190,128

Teklif
2009 Komedi Sesler 6.7 269,463

Yalanlar Üstüne
2008 Aksiyon Sesler 7.1 197,720

Kartal Göz
2008 Aksiyon Sesler 6.6 166,100

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Sesler 6.1 143,363

Amerikan Gangsteri
2007 Biyografi Sesler 7.8 363,631

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Sesler 8.0 576,604

Yangında Kaybettiğimiz Şeyler
2007 Dram Sesler 7.2 26,545

Özgürlük Yazarları
2007 Biyografi Sesler 7.6 61,319

İyi Bir Yıl
2006 Komedi Sesler 7.0 81,851

Benimle Dans Et
2006 Suç Sesler 6.5 103,361

Kutup Macerası
2006 Macera Sesler 7.3 56,127
2006 Animasyon Sesler 2.8 4,295

Arapsaçı
2005 Komedi Sesler 6.4 13,371

Ada
2005 Aksiyon Sesler 6.9 286,628
2004 Biyografi Sesler 7.7 126,540

Medusa Darbesi
2004 Aksiyon Sesler 7.8 403,976
2004 Aksiyon Sesler 6.1 227,039

Hesaplaşma
2003 Aksiyon Sesler 6.3 97,579

Zafer Yolu
2003 Dram Sesler 7.3 62,827

Üçkağıtçılar
2003 Komedi Sesler 7.3 117,317

Sınırların Ötesinde
2003 Macera Sesler 6.5 25,038

Geçmişi Olmayan Adam
2002 Aksiyon Sesler 7.9 471,154

Kara Şahin Düştü
2001 Dram Sesler 7.7 336,270

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Sesler 4.4 4,477

Evrim
2001 Komedi Sesler 6.1 111,815

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Sesler 6.1 27,352
2001 Suç Sesler 6.8 234,937

Gençlik Kural Tanımaz
2000 Komedi Sesler 5.5 9,082

Yaşam Kanıtı
2000 Aksiyon Sesler 6.2 52,698

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Sesler 5.9 109,826

Büyük Yem
2000 Aksiyon Sesler 5.8 10,011

Vatansever
2000 Aksiyon Sesler 7.2 235,470

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Sesler 6.1 287,871

Gladyatör
2000 Aksiyon Sesler 8.5 1,194,380
2000 Korku Sesler 4.8 16,188
1999 Animasyon Sesler 7.3 178,998

Basit Bir Plan
1998 Suç Sesler 7.5 57,738

Gerçek Efsaneler
1998 Korku Sesler 5.5 54,763

Tehlikeli Güzellik
1998 Biyografi Sesler 7.3 14,755

Asker
1998 Aksiyon Sesler 6.0 48,664

Arabulucu
1998 Aksiyon Sesler 7.3 121,269
1998 Aksiyon Sesler 5.3 169,074
1998 Komedi Sesler 4.6 6,560

Katiller
1998 Aksiyon Sesler 6.1 25,427

Zor Hedef Fare
1997 Komedi Sesler 6.4 47,196

Şeytanın Avukatı
1997 Dram Sesler 7.5 298,945

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Sesler 7.3 323,016
1997 Komedi Sesler 5.9 39,897

Dava
1996 Dram Sesler 6.0 11,789

Yeni Bir Başlangıç
1996 Komedi Sesler 7.3 220,369

Ateş Altında Cesaret
1996 Dram Sesler 6.6 46,396

Kaçaklar
1996 Aksiyon Sesler 5.3 7,875

Albino Timsah
1996 Suç Sesler 6.1 7,235

Korsan
1995 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 23,926

Büyük Hesaplaşma
1995 Aksiyon Sesler 8.2 518,171

Ölümsüz Sevgi
1994 Biyografi Sesler 7.5 21,522
1994 Komedi Sesler 5.7 4,539
1994 Dram Sesler 5.9 4,133
1994 Suç Sesler 6.6 3,134

Katil Doğanlar
1994 Suç Sesler 7.3 198,258

Gecenin Rengi
1994 Dram Sesler 5.1 21,060

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Sesler 7.2 217,695
1994 Komedi Sesler 5.0 5,167

Cennet Ve Yeryüzü
1993 Aksiyon Sesler 6.8 12,202

Afacan Dennis
1993 Komedi Sesler 5.6 50,712

Geçmişe Özlem
1992 Dram Sesler 7.0 3,444

Bıçak Sırtı
1982 Bilim-Kurgu Sesler 8.2 619,847
1971 Belgesel Sesler 7.7 906
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,440) This Is Us (2,435) The Flash (2,352) Star Trek: Discovery (2,226) Vikings (1,411) Gotham (1,108) The Blacklist (1,001) American Gods (979) The OA (940) Arrow (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019