Giriş Kayıt
Pat Morrill

Pat Morrill


Yapım Yöneticisi

Pat Morrill, yapım yöneticisi.

Aşk Irmakları (1984), Forbidden World (1982), Time Walker (1982), (1984) Breakin' (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Joshua Ağacı 1951: Bir James Dean Portresi
2012 Dram 5.9 768
1988 Komedi Çeşitli 4.6 221
1984 Komedi Çeşitli 5.8 5,360

Aşk Irmakları
1984 Komedi Çeşitli 7.8 4,395
1982 Korku Çeşitli 3.2 1,351
1982 Komedi Yapım Yöneticisi 6.3 7,232
1982 Korku Çeşitli 5.2 3,351
1981 Komedi Çeşitli 4.6 3,027
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019