Giriş Kayıt
Cynthia Morrill

Cynthia Morrill


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Cynthia Morrill, kostümcü, kostüm tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.0 62,155

Gençlik Ateşi
2005 Suç Kostüm Bölümü 5.5 17,368
2005 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.0 893
2004 Suç Kostüm Tasarımcısı 7.2 29,000

Eski Dostlar
2003 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 202,556
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,516) American Gods (2,896) This Is Us (2,848) Into the Badlands (2,442) Gotham (2,257) Vikings (1,492) Star Trek: Discovery (1,285) The Flash (1,243) The Blacklist (1,091) Arrow (878)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019