Giriş Kayıt
Irene Morra

Irene Morra (85)


Editör

Irene Morra, 31 Temmuz 1893 Manhattan, New York, ABD doğumlu editör.

Calamity Jane (1953), Road to Morocco (1942), By the Light of the Silvery Moon (1953), Thank Your Lucky Stars (1943) gibi yapımlarla biliniyor.

Irene Morra, 24 Kasım 1978 tarihinde (85 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 31 Temmuz 1893
Ölüm Tarihi: 24 Kasım 1978
Doğum Yeri: Manhattan, New York, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1958 65 Suç Editör 5.1 403
1958 65 Macera Editör 3.1 1,191
1958 65 Korku Editör 5.1 521
1956 63 Komedi Editör 5.4 304
1955 62 Western Editör 6.4 576
1954 61 Romantik Editör 6.4 394
1953 60 Komedi Editör 7.3 7,445
1953 60 Komedi Editör 7.1 1,734

Paris'te Bahar
1952 59 Komedi Editör 6.1 974
1950 57 Komedi Editör 6.6 1,437
1950 57 Komedi Editör 6.6 335
1949 56 Komedi Editör 6.3 1,247
1946 53 Komedi Editör 6.5 361
1945 52 Romantik Editör 6.4 1,230
1943 50 Komedi Editör 7.3 1,385
1942 49 Macera Editör 7.3 4,646
1941 48 Komedi Editör 6.8 473
1940 47 Komedi Editör 6.1 123
1940 47 Komedi Editör 6.3 897
1939 46 Komedi Editör 6.7 158
1938 45 Dram Editör 6.6 413
1937 44 Komedi Editör 6.8 485
1937 44 Aksiyon Editör 7.1 779
1937 44 Komedi Editör 7.9 471
1937 44 Komedi Editör 7.2 495
1936 43 Komedi Editör 7.1 1,032
1936 43 Müzikal Editör 6.2 560
1936 43 Aksiyon Editör 6.1 35
1935 42 Komedi Editör 6.9 1,212
1930 37 Komedi Editör 5.5 565
1930 37 Komedi Editör    
Dizi Altyazıları
American Gods (3,066) This Is Us (2,735) The Blacklist (1,489) The Passage (1,445) Arrow (1,346) Vikings (1,332) Love, Death & Robots (1,231) Supernatural (1,029) The Flash (886) The Big Bang Theory (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019