Giriş Kayıt
Neil Morphew

Neil Morphew (59)


Neil Morphew, 17 Ağustos 1959 Slough, Berkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu

Batman Başlıyor (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1959
Doğum Yeri: Slough, Berkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman Başlıyor
2005 46 Aksiyon Çeşitli 8.2 1,200,929

Karşınızda Peter Sellers
2004 45 Biyografi Çeşitli 6.9 14,031
2004 45 Komedi Çeşitli 6.2 48,375

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 44 Aksiyon Çeşitli 5.5 122,485

Ölümün Kollarında
2002 43 Dram Çeşitli 5.5 16,242
1999 40 Macera Çeşitli 6.3 7,208

Uzayın Derinliklerinde
1998 39 Aksiyon Çeşitli 5.1 66,548
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019