Giriş Kayıt
Julia Morpeth

Julia Morpeth


Julia Morpeth,

Garth Marenghi's Darkplace (2004), Not Going Out (2006), Me and Mrs Jones (2012), Reggie Perrin (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Komedi 0 7.3 805
2009 Komedi 0 6.4 547
2006 Komedi 0 7.7 5,205
2004 Komedi 0 8.5 14,251
1990 Dram 0 6.6 126
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (457,188) American Gods (3,224) Into the Badlands (2,344) Gotham (2,103) The Big Bang Theory (1,519) Vikings (1,484) The Flash (1,415) Supernatural (1,360) Arrow (1,316) The Blacklist (1,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019