Giriş Kayıt
M. Walter Moroz

M. Walter Moroz


M. Walter Moroz,

Ölümcül Bedel (2001), Zor Seçim (2003), Gece Yarısına 5 Gün Kala (2004), Kapan (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi Taşıma Bölümü 8.4 75,372

Yeniden Başlamak
2005 Dram Taşıma Bölümü 7.0 26,574

Gece Yarısına 5 Gün Kala
2004 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.7 2,368

Freddy Jason'a Karşı
2003 Korku Taşıma Bölümü 5.8 100,013

Zor Seçim
2003 Komedi Taşıma Bölümü 5.4 6,132

Balistik
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 3.6 17,819

Kapan
2002 Suç Taşıma Bölümü 6.2 21,334

Prozac Toplumu
2001 Dram Taşıma Bölümü 6.3 15,943

Ölümcül Bedel
2001 Korku Taşıma Bölümü 4.8 22,374
1999 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.4 1,635
1994 Gerilim Taşıma Bölümü 5.7 600
1993 Aile Taşıma Bölümü 5.1 1,752
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018