Giriş Kayıt
Fred Moroz

Fred Moroz


Fred Moroz,

Doruktaki Kadın (1990), Harika Köpek 3 (2001), Gölün Sırrı 2 (2001), (1994) Zaman Polisi (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

88 Dakika
2007 Suç Taşıma Bölümü 5.9 70,479

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Taşıma Bölümü 5.8 8,482

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.5 10,602

Taken 1
2002 Dram Taşıma Bölümü 7.9 18,007

Gölün Sırrı 2
2001 Komedi Taşıma Bölümü 4.3 980

Harika Köpek 3
2001 Komedi Taşıma Bölümü 4.7 2,326

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 50,249

Doruktaki Kadın
1990 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 6,734

13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da
1989 Macera Taşıma Bölümü 4.6 27,977
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,810) Daredevil (2,667) Shameless (2,396) The Flash (2,040) Better Call Saul (1,998) Arrow (1,583) The Big Bang Theory (1,408) La Casa de Papel (1,054) Manifest (954) Black Mirror (864)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018