Giriş Kayıt
Fred Moroz

Fred Moroz


Fred Moroz,

Doruktaki Kadın (1990), Harika Köpek 3 (2001), Gölün Sırrı 2 (2001), (1994) Zaman Polisi (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

88 Dakika
2007 Suç Taşıma Bölümü 5.9 70,728

Ölüm Fısıltısı
2007 Suç Taşıma Bölümü 5.8 8,534

Kod Adı: Temizlikçi
2007 Aksiyon Taşıma Bölümü 4.5 10,671

Taken 1
2002 Dram Taşıma Bölümü 7.9 18,070

Gölün Sırrı 2
2001 Komedi Taşıma Bölümü 4.4 989

Harika Köpek 3
2001 Komedi Taşıma Bölümü 4.7 2,356

Zaman Polisi
1994 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 50,584

Doruktaki Kadın
1990 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.6 6,805

13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da
1989 Macera Taşıma Bölümü 4.6 28,466
Film Altyazıları
Venom (3,819) A Simple Favor (3,237) Roma (2,822) First Man (2,407) The House with a Clock in Its Walls (1,916) Between Worlds (1,483) Lukas (1,407) The Predator (1,226) Sky Hunter (975) Mowgli (943)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,468) Arrow (3,345) Supernatural (2,755) The Flash (2,332) Supergirl (1,752) Counterpart (1,221) La Casa de Papel (1,080) Friends (878) The Big Bang Theory (828) Doctor Who (754)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018