Giriş Kayıt
Sharon Morov

Sharon Morov


Sharon Morov,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Addams Ailesi
1991 Komedi Çeşitli 6.9 110,423
1991 Dram Çeşitli 5.6 3,119

Daima
1989 Fantastik Çeşitli 6.4 25,273
1987 Komedi Çeşitli 4.7 8,557

Okula dönüs
1986 Komedi Çeşitli 6.6 24,654

Firar Treni
1985 Aksiyon Çeşitli 7.3 23,508
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,764) Supernatural (4,596) The Big Bang Theory (3,410) The Flash (2,596) Better Call Saul (1,991) A Discovery of Witches (1,939) Shameless (1,768) Titans (1,680) La Casa de Papel (1,193) Manifest (1,126)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018