Giriş Kayıt
Sharon Morov

Sharon Morov


Sharon Morov,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Addams Ailesi
1991 Komedi Çeşitli 6.9 111,909
1991 Dram Çeşitli 5.6 3,142

Daima
1989 Fantastik Çeşitli 6.4 25,417
1987 Komedi Çeşitli 4.7 8,639

Okula dönüs
1986 Komedi Çeşitli 6.6 24,851

Firar Treni
1985 Aksiyon Çeşitli 7.3 23,654
Dizi Altyazıları
Arrow (3,500) Vikings (3,055) The Flash (2,743) Doctor Who (1,651) Outlander (1,425) Supergirl (1,274) Supernatural (1,105) La Casa de Papel (1,075) Titans (956) Friends (939)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018