Giriş Kayıt
Giovanni Morosi

Giovanni Morosi


Makyaj

Giovanni Morosi, makyaj.

Derin Kırmızı (1975), Fedailer Alayı (1978), Gri Kadifede 4 Sinek (1971), Doğudan Gelen Adam (1972) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1984 Macera Makyaj 5.4 360
1983 Aksiyon Makyaj 4.6 1,990
1981 Dram Makyaj 2.8 569
1981 Korku Makyaj 4.5 1,870
1981 Dram Makyaj 5.3 177
1979 Komedi Makyaj 5.4 167

Çıplak Güneş
1979 Suç Makyaj 4.1 1,182

Fedailer Alayı
1978 Aksiyon Makyaj 6.6 8,148
1977 Makyaj 6.0 38

Hakime Hanım
1976 Komedi Makyaj 5.9 271
1975 Komedi Makyaj 6.4 306

Derin Kırmızı
1975 Korku Makyaj 7.7 26,254
1973 Komedi Makyaj 5.6 135

Doğudan Gelen Adam
1972 Aksiyon Makyaj 6.7 2,113

Gri Kadifede 4 Sinek
1971 Gizem Makyaj 6.7 5,944
1971 Komedi Makyaj 5.3 32
Film Altyazıları
Roma (4,984) The House with a Clock in Its Walls (3,914) Venom (3,433) First Man (2,521) A Simple Favor (2,017) Lukas (1,401) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,301) Bird Box (1,265) Backtrace (1,255) The Predator (1,062)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,753) Vikings (2,986) The Flash (2,009) Arrow (1,881) The Protector (1,031) La Casa de Papel (982) Friends (923) The Big Bang Theory (804) Outlander (789) Black Mirror (749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018