Giriş Kayıt
Luciana Morosetti

Luciana Morosetti


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Luciana Morosetti, kostümcü, kostüm tasarımcısı, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

Postacı (1994), Ölüler Şehri (1980), La piovra (1984), La piovra 2 (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.0 49

Postacı
1994 Biyografi Kostüm Bölümü 7.7 29,649

Çocuk Hırsızı
1992 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.5 2,212

Açık Kapılar
1990 Dram Kostüm Bölümü 7.3 669
1985 Suç Kostüm Bölümü 8.5 902
1984 Suç Kostüm Bölümü 8.8 2,539
1982 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.5 93

Ölüler Şehri
1980 Korku Kostüm Bölümü 6.3 13,453
1977 Komedi Sanat Bölümü 7.0 675

The House of the Laughing Windows
1976 Korku Kostüm Tasarımcısı
Yapım Tasarımcısı
7.1 3,964
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,793) Daredevil (2,648) Shameless (2,388) The Flash (2,033) Better Call Saul (1,987) Arrow (1,581) The Big Bang Theory (1,388) La Casa de Papel (1,046) Manifest (951) Black Mirror (861)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018