Giriş Kayıt
Luciana Morosetti

Luciana Morosetti


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Luciana Morosetti, kostümcü, kostüm tasarımcısı, sanat bölümü, yapım tasarımcısı.

Postacı (1994), Ölüler Şehri (1980), La piovra (1984), La piovra 2 (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2003 Aksiyon Kostüm Tasarımcısı 7.0 49

Postacı
1994 Biyografi Kostüm Bölümü 7.7 29,886

Çocuk Hırsızı
1992 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.5 2,228

Açık Kapılar
1990 Dram Kostüm Bölümü 7.3 679
1985 Suç Kostüm Bölümü 8.5 915
1984 Suç Kostüm Bölümü 8.8 2,565
1982 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.6 94

Ölüler Şehri
1980 Korku Kostüm Bölümü 6.3 13,615
1977 Komedi Sanat Bölümü 6.9 761

The House of the Laughing Windows
1976 Korku Kostüm Tasarımcısı
Yapım Tasarımcısı
7.1 4,028
Dizi Altyazıları
Vikings (6,753) Supernatural (2,036) Titans (1,706) Outlander (1,477) The Big Bang Theory (1,313) Friends (1,002) The Flash (931) La Casa de Papel (849) Arrow (823) Black Mirror (698)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018