Giriş Kayıt
Barbara Morosetti

Barbara Morosetti


Makyaj, Özel Efekt, Sanat Bölümü

Barbara Morosetti, makyaj, Özel efekt, sanat bölümü.

Cinler (1985), Suburra (2015), Suburra: la serie (2017), Yaşasın Özgürlük (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Makyaj 8.0 4,939
2016 Dram Makyaj 6.1 3,192
2015 Suç Makyaj 7.4 13,906
2014 Macera Makyaj 6.2 2,676
2013 Komedi Makyaj 5.4 1,331

Yaşasın Özgürlük
2013 Komedi Makyaj 7.0 3,781
2012 Korku Makyaj 3.6 3,566
2009 Dram Makyaj 6.6 326
2008 Biyografi Makyaj 6.7 202

Apokalipto
2006 Aksiyon Makyaj 7.8 265,757

Hitchcock'u Sever Misiniz?
2005 Gizem Özel Efekt 5.7 2,365

The Three Faces Of Terror
2004 Korku Özel Efekt
Makyaj
4.3 351

Rest
2004 Gizem Özel Efekt 4.9 4,561

Cennet
2002 Suç Sanat Bölümü 7.1 21,934

Uykusuz
2001 Gizem Özel Efekt 6.3 5,687
2000 Dram Özel Efekt 5.2 2,067
1999 Dram Özel Efekt 7.2 18,653
1997 Korku Makyaj
Sanat Bölümü
5.7 1,489

Mezarcı
1994 Komedi Özel Efekt
Makyaj
7.2 18,158

Altın Gül Mağarası
1992 Fantastik Makyaj 7.2 1,095
1991 Korku Özel Efekt 6.3 1,715
1989 Fantastik Sanat Bölümü 6.2 5,641

Örümcek Labirenti
1988 Korku Özel Efekt 6.7 423
1987 Korku Çeşitli 7.1 12,111

Cinler 2
1986 Korku Özel Efekt 6.0 7,623

Cinler
1985 Korku Makyaj 6.7 17,245
1985 Korku Makyaj 6.9 19,758
Dizi Altyazıları
Vikings (3,380) Supernatural (3,374) Arrow (2,503) The Flash (2,071) Supergirl (1,132) La Casa de Papel (1,062) Counterpart (957) Friends (876) The Protector (858) Peaky Blinders (727)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018