Giriş Kayıt
Barbara Morosetti

Barbara Morosetti


Makyaj, Özel Efekt, Sanat Bölümü

Barbara Morosetti, makyaj, Özel efekt, sanat bölümü.

Cinler (1985), Suburra (2015), Suburra: la serie (2017), Yaşasın Özgürlük (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Makyaj 8.1 4,693
2016 Dram Makyaj 6.1 3,089
2015 Suç Makyaj 7.4 13,521
2014 Macera Makyaj 6.3 1,719
2013 Komedi Makyaj 5.4 1,020

Yaşasın Özgürlük
2013 Komedi Makyaj 7.1 3,083
2012 Korku Makyaj 3.6 3,504
2009 Dram Makyaj 6.5 294
2008 Biyografi Makyaj 6.6 181

Apokalipto
2006 Aksiyon Makyaj 7.8 263,956

Hitchcock'u Sever Misiniz?
2005 Gizem Özel Efekt    

The Three Faces Of Terror
2004 Korku Özel Efekt
Makyaj
4.3 330

Rest
2004 Gizem Özel Efekt 4.9 4,141

Cennet
2002 Suç Sanat Bölümü 7.1 21,567

Uykusuz
2001 Gizem Özel Efekt 6.3 5,071
2000 Dram Özel Efekt 5.2 2,036
1999 Dram Özel Efekt 7.2 18,574
1997 Korku Makyaj
Sanat Bölümü
5.7 1,310

Mezarcı
1994 Komedi Özel Efekt
Makyaj
7.3 16,346

Altın Gül Mağarası
1992 Fantastik Makyaj 7.1 800
1991 Korku Özel Efekt 6.4 1,174
1989 Fantastik Sanat Bölümü 6.2 5,435

Örümcek Labirenti
1988 Korku Özel Efekt 6.7 316
1987 Korku Çeşitli 7.1 11,473

Cinler 2
1986 Korku Özel Efekt    

Cinler
1985 Korku Makyaj 6.7 17,044
1985 Korku Makyaj 6.9 19,423
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018