Giriş Kayıt
Roberto Moroni

Roberto Moroni


Sesler

Roberto Moroni, sesler.

Çift Zaman (2009), Ateş Hattı (2002), Ti amo in tutte le lingue del mondo (2005), Il paradiso all'improvviso (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Şahane Misafir
2012 Dram Sesler 6.7 4,497
2012 Aksiyon Sesler 6.7 6,373
2012 Komedi Sesler 5.8 1,293

Gece Olduğunda
2011 Dram Sesler 5.7 274
2011 Komedi Sesler 5.4 467
2011 Belgesel Sesler 7.5 195
2011 Komedi Sesler 6.1 2,689
2010 Komedi Sesler 5.8 498
2010 Dram Sesler 5.7 51

Serseri Mayınlar
2010 Komedi Sesler 7.3 10,207
2010 Komedi Sesler 5.6 1,687
2009 Komedi Sesler 5.1 778
2009 Komedi Sesler 2.4 499
2009 Dram Sesler 7.0 516

Çift Zaman
2009 Suç Sesler 6.7 3,382

Sicilya
2009 Komedi Sesler 6.9 6,264
2009 Dram Sesler 6.4 318

Mükemmel Bir Gün
2008 Dram Sesler 6.5 1,280

Yapabiliriz
2008 Komedi Sesler 7.6 1,412

Siyah ve Beyaz
2008 Komedi Sesler 5.7 517

Maradona - Tanri'nin eli
2007 Biyografi Sesler 5.7 594
2007 Dram Sesler 7.0 762
2006 Komedi Sesler 6.3 1,118

Yüreğimdeki Canavar
2005 Dram Sesler 6.5 2,247
2005 Komedi Sesler 5.8 1,535

Kutsal Yürek
2005 Dram Sesler 6.5 1,698
2005 Macera Sesler 6.7 865

Kal, Gitme
2004 Dram Sesler 7.1 7,297

İhtirasın Bedeli
2004 Dram Sesler 6.4 766
2004 Dram Sesler 7.1 40
2003 Komedi Sesler 5.4 1,020
2003 Komedi Sesler 6.9 2,457
2002 Suç Sesler 6.2 269

Pinokyo
2002 Komedi Sesler 4.3 7,109

Ateş Hattı
2002 Dram Sesler 7.2 1,570
2002 Romantik Sesler 5.7 313

Cahil Periler
2001 Dram Sesler 7.4 7,822
2000 Dram Sesler 7.5 77,538
2000 Komedi Sesler 4.9 267
2000 Biyografi Sesler 7.1 227
2000 Biyografi Sesler 7.1 61
1998 Dram Sesler 4.8 38
1994 Komedi Sesler 4.7 4,693
1988 Macera Sesler 7.1 562
Film Altyazıları
Venom (3,579) A Simple Favor (3,090) Roma (2,517) First Man (2,273) The House with a Clock in Its Walls (1,589) Between Worlds (1,447) Lukas (1,327) The Predator (1,179) Sky Hunter (957) Mowgli (902)
Dizi Altyazıları
Vikings (3,354) Arrow (3,291) Supernatural (2,472) The Flash (2,253) Supergirl (1,732) Counterpart (1,188) La Casa de Papel (1,025) Friends (851) The Big Bang Theory (769) Doctor Who (745)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018