Giriş Kayıt
Danilo Moroni

Danilo Moroni


Sesler

Danilo Moroni, sesler.

Nostalji (1983), Çılgınlar Kulübü (1978), 100 Adım (2000), Uno sceriffo extraterrestre - poco extra e molto terrestre (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Sesler 7.6 73,534
2005 Dram Sesler 6.3 923

İlk Aşk
2004 Dram Sesler 6.9 903

Hiç Korkmuyorum
2003 Suç Sesler 7.5 13,438

Esir Ruhlar
2002 Biyografi Sesler 6.8 1,482
2002 Dram Sesler 7.0 1,824

Oğul Odası
2001 Dram Sesler 7.4 16,244

The Profession of Arms
2001 Macera Sesler 7.0 1,241

100 Adım
2000 Biyografi Sesler 7.7 4,528
1998 Dram Sesler 6.6 468
1998 Komedi Sesler 7.0 2,574
1996 Gerilim Sesler 2.6 76
1996 Komedi Sesler 6.1 540
1994 Komedi Sesler 4.7 518
1994 Dram Sesler 7.0 278
1993 Dram Sesler 7.0 1,003
1993 Aksiyon Sesler 2.8 3,544
1993 Suç Sesler 6.8 762
1992 Komedi Sesler 6.9 1,676
1991 Komedi Sesler 7.1 690
1991 Dram Sesler 3.9 215

Et
1991 Dram Sesler 5.6 604
1990 Komedi Sesler 7.0 304
1990 Aksiyon Sesler 5.3 647
1990 Macera Sesler 6.4 1,941
1989 Aksiyon Sesler 5.6 604

Kızıl Güvercin
1989 Komedi Sesler 7.2 1,984
1989 Korku Sesler 4.9 970

Örümcek Labirenti
1988 Korku Sesler 6.7 423
1988 Macera Sesler 7.1 562
1988 Dram Sesler 4.8 12
1987 Bilim-Kurgu Sesler 5.0 2,094
1987 Fantastik Sesler 4.9 2,959
1987 Komedi Sesler 4.7 539
1986 Komedi Sesler 5.6 178
1986 Korku Sesler 4.5 1,111
1985 Macera Sesler 5.9 1,535
1985 Dram Sesler 4.8 124
1985 Biyografi Sesler 6.4 332
1985 Dram Sesler 5.1 250

Fareler: Gece ve Terör
1984 Korku Sesler 4.5 1,930
1984 Komedi Sesler 7.5 2,410
1983 Komedi Sesler 6.0 841
1983 Dram Sesler 6.1 280
1983 Dram Sesler 7.1 101

Nostalji
1983 Dram Sesler 8.1 18,029
1982 Komedi Sesler 5.5 383
1982 Sesler 5.2 131
1981 Dram Sesler 7.3 721

Dağların Aslanı
1981 Komedi Sesler 6.6 2,504
1981 Dram Sesler 7.0 521
1981 Korku Sesler 4.7 603
1980 Komedi Sesler 6.4 217
1980 Komedi Sesler 6.5 49
1980 Dram Sesler 7.2 979
1980 Komedi Sesler 6.9 381
1979 Komedi Sesler 6.4 435
1979 Komedi Sesler 5.4 168
1979 Dram Sesler 6.7 19

Ogro
1979 Dram Sesler 7.1 618
1979 Komedi Sesler 6.1 3,048

Çılgınlar Kulübü
1978 Komedi Sesler 7.3 8,663

Aşkımız Bir Günahtı
1978 Dram Sesler 6.3 905

Özgürlük Yolu
1978 Western Sesler 6.1 879
1977 Komedi Sesler 6.4 369
1976 Dram Sesler 6.6 108
1976 Dram Sesler 5.8 564
1976 Korku Sesler 6.2 460
1975 Komedi Sesler 4.9 454
1975 Belgesel Sesler 5.3 299
1975 Aksiyon Sesler 6.6 2,639
1974 Komedi Sesler 6.6 143
1974 Dram Sesler 5.4 96

Hızlı Adam
1974 Aksiyon Sesler 6.2 327
1973 Komedi Sesler 6.0 359

Büyük Silâh
1973 Aksiyon Sesler 7.0 1,009

İlk Gecenin Sıcaklığı
1972 Dram Sesler 7.4 1,351

Erkek Dediğin Ne Çalar
1971 Komedi Sesler 6.4 336
1970 Komedi Sesler 4.1 443
1970 Sesler 6.5 48
1969 Dram Sesler 6.3 139
1968 Suç Sesler 6.6 121
Dizi Altyazıları
Vikings (7,800) Supernatural (2,111) Titans (1,871) Outlander (1,636) The Big Bang Theory (1,607) Friends (1,083) The Flash (1,004) La Casa de Papel (976) Arrow (878) Black Mirror (758)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018