Giriş Kayıt
Danilo Moroni

Danilo Moroni


Sesler

Danilo Moroni, sesler.

Nostalji (1983), Çılgınlar Kulübü (1978), 100 Adım (2000), Uno sceriffo extraterrestre - poco extra e molto terrestre (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uçurtma Avcısı
2007 Dram Sesler 7.6 73,296
2005 Dram Sesler 6.2 915

İlk Aşk
2004 Dram Sesler 6.9 889

Hiç Korkmuyorum
2003 Suç Sesler 7.5 13,356

Esir Ruhlar
2002 Biyografi Sesler 6.8 1,474
2002 Dram Sesler 7.0 1,805

Oğul Odası
2001 Dram Sesler 7.4 16,152

The Profession of Arms
2001 Macera Sesler 7.0 1,229

100 Adım
2000 Biyografi Sesler 7.7 4,475
1998 Dram Sesler 6.6 464
1998 Komedi Sesler 7.0 2,522
1996 Gerilim Sesler 2.5 75
1996 Komedi Sesler 6.1 533
1994 Komedi Sesler 4.7 510
1994 Dram Sesler 7.0 272
1993 Dram Sesler 7.0 996
1993 Aksiyon Sesler 2.8 3,501
1993 Suç Sesler 6.8 752
1992 Komedi Sesler 6.9 1,654
1991 Komedi Sesler 7.0 687
1991 Dram Sesler 3.9 215

Et
1991 Dram Sesler 5.6 599
1990 Komedi Sesler 7.0 301
1990 Aksiyon Sesler 5.2 638
1990 Macera Sesler 6.4 1,901
1989 Aksiyon Sesler 5.6 601

Kızıl Güvercin
1989 Komedi Sesler 7.2 1,955
1989 Korku Sesler 4.9 950

Örümcek Labirenti
1988 Korku Sesler 6.7 416
1988 Macera Sesler 7.1 553
1988 Dram Sesler 4.7 11
1987 Bilim-Kurgu Sesler 5.0 2,030
1987 Fantastik Sesler 4.9 2,921
1987 Komedi Sesler 4.6 529
1986 Komedi Sesler 5.6 174
1986 Korku Sesler 4.5 1,097
1985 Macera Sesler 5.9 1,495
1985 Dram Sesler 4.8 124
1985 Biyografi Sesler 6.4 329
1985 Dram Sesler 5.2 246

Fareler: Gece ve Terör
1984 Korku Sesler 4.5 1,878
1984 Komedi Sesler 7.5 2,362
1983 Komedi Sesler 6.0 813
1983 Dram Sesler 6.2 274
1983 Dram Sesler 7.1 100

Nostalji
1983 Dram Sesler 8.1 17,749
1982 Komedi Sesler 5.4 371
1982 Sesler 5.2 127
1981 Dram Sesler 7.3 713

Dağların Aslanı
1981 Komedi Sesler 6.6 2,472
1981 Dram Sesler 7.0 514
1981 Korku Sesler 4.7 595
1980 Komedi Sesler 6.3 210
1980 Komedi Sesler 6.0 42
1980 Dram Sesler 7.2 968
1980 Komedi Sesler 6.8 371
1979 Komedi Sesler 6.3 426
1979 Komedi Sesler 5.4 161
1979 Dram Sesler 6.7 19

Ogro
1979 Dram Sesler 7.1 610
1979 Komedi Sesler 6.1 3,008

Çılgınlar Kulübü
1978 Komedi Sesler 7.3 8,573

Aşkımız Bir Günahtı
1978 Dram Sesler 6.3 886

Özgürlük Yolu
1978 Western Sesler 6.1 875
1977 Komedi Sesler 6.4 365
1976 Dram Sesler 6.6 108
1976 Dram Sesler 5.8 556
1976 Korku Sesler 6.2 445
1975 Komedi Sesler 4.9 448
1975 Belgesel Sesler 5.3 296
1975 Aksiyon Sesler 6.6 2,563
1974 Komedi Sesler 6.3 130
1974 Dram Sesler 5.5 93

Hızlı Adam
1974 Aksiyon Sesler 6.1 283
1973 Komedi Sesler 6.0 353

Büyük Silâh
1973 Aksiyon Sesler 7.0 996

İlk Gecenin Sıcaklığı
1972 Dram Sesler 7.4 1,335

Erkek Dediğin Ne Çalar
1971 Komedi Sesler 6.3 325
1970 Komedi Sesler 4.1 436
1970 Sesler 6.5 46
1969 Dram Sesler 6.2 136
1968 Suç Sesler 6.6 118
Dizi Altyazıları
Daredevil (5,684) Supernatural (4,526) The Big Bang Theory (3,218) The Flash (2,558) Better Call Saul (1,875) A Discovery of Witches (1,829) Shameless (1,695) Titans (1,620) La Casa de Papel (1,142) Manifest (1,104)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018