Giriş Kayıt
Michael A. Morongell

Michael A. Morongell


Sesler

Michael A. Morongell, sesler.

Masked and Anonymous (2003), (2012) Mükemmel Saha (2012), (2002) Telefon Kulübesi (2002), (2002) Uzaktaki Anılar (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sesler 7.1 202,724

44. Çocuk
2015 Suç Sesler 6.5 56,944
2013 Komedi Sesler 6.7 13,667

Mükemmel Saha
2012 Komedi Sesler 7.2 248,841
2012 Dram Sesler 4.6 428

Merhaba Dünyalı
2007 Komedi Sesler 6.8 19,012
2007 Komedi Sesler 7.2 1,589

İyi Geceler
2007 Komedi Sesler 5.8 7,969

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Sesler 6.7 21,104

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Sesler 5.5 34,643

Apokalipto
2006 Aksiyon Sesler 7.8 265,660

Korkunç Penny
2006 Korku Sesler 5.1 5,877

Ahmaklar
2006 Macera Sesler 6.6 128,335

John Tucker Ölmeli
2006 Komedi Sesler 5.8 74,317

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Sesler 7.4 122,957
2005 Komedi Sesler 5.2 256

Çılgın Noel Baba
2005 Komedi Sesler 5.4 8,101

Aşkı Ararken
2005 Dram Sesler 6.4 22,511

Gizemli Kasaba
2005 Dram Sesler 7.4 4,862

Güzellik Salonu
2005 Komedi Sesler 5.5 14,956

Bir Dalavere Öyküsü
2005 Komedi Sesler 5.5 5,407

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Sesler 6.3 62,928

Şüpheli Yok
2004 Suç Sesler 5.9 17,878
2004 Komedi Sesler 5.3 2,440
2004 Komedi Sesler 5.0 69,949

Korku Kulübü
2004 Komedi Sesler 5.7 26,384

Yakala Şu Kızı
2004 Aksiyon Sesler 5.3 8,932
2004 Aksiyon Sesler 6.6 28,037

Kurtar Beni!
2004 Komedi Sesler 6.8 42,668

Zaman Tükeniyor
2003 Suç Sesler 6.5 51,769

İntikam
2003 Suç Sesler 4.6 1,668

Yeni Yıl Soygunu
2003 Komedi Sesler 7.1 124,462

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Sesler 4.7 54,491

Asılsız Haber
2003 Dram Sesler 7.2 31,274

İyi Evlat!
2003 Komedi Sesler 5.1 3,763
2003 Komedi Sesler 5.5 1,092

Sevimli Dadı
2003 Komedi Sesler 6.1 32,454
2003 Komedi Sesler 7.2 41,419
2003 Komedi Sesler 7.3 24,024
2003 Komedi Sesler 5.5 4,229

Telefon Kulübesi
2002 Suç Sesler 7.1 232,012

Baskı
2002 Dram Sesler 6.8 106,420

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Sesler 5.5 5,363

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Sesler 5.6 13,607

Kapan
2002 Suç Sesler 6.2 21,416

Uzaktaki Anılar
2002 Dram Sesler 7.4 184,281

Günahkar
2001 Suç Sesler 7.3 69,721

15 Dakika
2001 Aksiyon Sesler 6.1 45,917

Doktor Sevgilim
2001 Komedi Sesler 5.2 1,362
2001 Belgesel Sesler 6.9 478

Silahların Gölgesinde
2000 Aksiyon Sesler 6.7 29,786
2000 Komedi Sesler 5.1 11,078

Hemşire Betty
2000 Komedi Sesler 6.2 31,597

Paralar Nerede?
2000 Dram Sesler 6.3 4,912

Banliyöde Suç ve Ceza
2000 Dram Sesler 5.9 2,847
2000 Komedi Sesler 6.6 4,952

Düşmanı Korurken
1999 Aksiyon Sesler 6.8 187,825

Yarasalar
1999 Gerilim Sesler 3.7 8,925

Ateşli Geceler
1997 Dram Sesler 7.9 215,273
1988 Belgesel 7.5 5,396
Film Altyazıları
A Simple Favor (4,228) Venom (3,912) First Man (1,766) The Predator (1,222) Between Worlds (1,131) Mowgli (1,044) Roma (856) Sky Hunter (781) Lukas (757) Mission: Impossible - Fallout (731)
Dizi Altyazıları
Arrow (4,344) Vikings (3,073) The Flash (2,171) Supergirl (1,559) Doctor Who (1,095) Supernatural (1,084) Counterpart (1,036) La Casa de Papel (929) Friends (865) The Big Bang Theory (863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018