Giriş Kayıt
Michael A. Morongell

Michael A. Morongell


Sesler

Michael A. Morongell, sesler.

Masked and Anonymous (2003), (2012) Mükemmel Saha (2012), (2002) Telefon Kulübesi (2002), (2002) Uzaktaki Anılar (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Sesler 7.1 200,741

44. Çocuk
2015 Suç Sesler 6.5 56,202
2013 Komedi Sesler 6.7 13,549

Mükemmel Saha
2012 Komedi Sesler 7.2 246,885

Düşmanı Korurken
2012 Aksiyon Sesler 6.8 186,542
2012 Dram Sesler 4.6 424

Merhaba Dünyalı
2007 Komedi Sesler 6.8 18,927
2007 Komedi Sesler 7.2 1,584

İyi Geceler
2007 Komedi Sesler 5.8 7,915

Kaliforniyanın Kralı
2007 Komedi Sesler 6.7 20,991

Kıyamet Öyküleri
2006 Komedi Sesler 5.5 34,519

Apokalipto
2006 Aksiyon Sesler 7.8 264,039

Korkunç Penny
2006 Korku Sesler 5.1 5,854

Ahmaklar
2006 Macera Sesler 6.6 127,149

John Tucker Ölmeli
2006 Komedi Sesler 5.8 73,963

Tezgahtarlar II
2006 Komedi Sesler 7.4 122,512
2005 Komedi Sesler 5.2 251

Çılgın Noel Baba
2005 Komedi Sesler 5.4 8,012

Aşkı Ararken
2005 Dram Sesler 6.4 22,459

Gizemli Kasaba
2005 Dram Sesler 7.4 4,839

Güzellik Salonu
2005 Komedi Sesler 5.5 14,840

Bir Dalavere Öyküsü
2005 Komedi Sesler 5.5 5,371

Yolun Sonu
2004 Aksiyon Sesler 6.3 61,709

Şüpheli Yok
2004 Suç Sesler 5.9 17,782
2004 Komedi Sesler 5.3 2,426
2004 Komedi Sesler 5.0 69,340

Korku Kulübü
2004 Komedi Sesler 5.7 26,242

Yakala Şu Kızı
2004 Aksiyon Sesler 5.2 8,871
2004 Aksiyon Sesler 6.6 27,959

Kurtar Beni!
2004 Komedi Sesler 6.8 42,487

Zaman Tükeniyor
2003 Suç Sesler 6.5 51,419

İntikam
2003 Suç Sesler 4.6 1,659

Yeni Yıl Soygunu
2003 Komedi Sesler 7.1 123,482

Bu Nasıl Sarışın 2
2003 Komedi Sesler 4.7 53,965

Asılsız Haber
2003 Dram Sesler 7.2 31,134

İyi Evlat!
2003 Komedi Sesler 5.2 3,724
2003 Komedi Sesler 5.5 1,086

Sevimli Dadı
2003 Komedi Sesler 6.1 32,259
2003 Komedi Sesler 7.2 41,172
2003 Komedi Sesler 7.3 23,910
2003 Komedi Sesler 5.5 4,185

Telefon Kulübesi
2002 Suç Sesler 7.1 230,806

Baskı
2002 Dram Sesler 6.8 105,985

Çarpık İlişkiler
2002 Komedi Sesler 5.5 5,312

Çılgın Kızlar
2002 Komedi Sesler 5.6 13,526

Kapan
2002 Suç Sesler 6.2 21,338

Uzaktaki Anılar
2002 Dram Sesler 7.4 183,098

Günahkar
2001 Suç Sesler 7.3 69,208

15 Dakika
2001 Aksiyon Sesler 6.1 45,726

Doktor Sevgilim
2001 Komedi Sesler 5.2 1,353
2001 Belgesel Sesler 6.9 476

Silahların Gölgesinde
2000 Aksiyon Sesler 6.7 29,638
2000 Komedi Sesler 5.1 10,968

Hemşire Betty
2000 Komedi Sesler 6.2 31,490

Paralar Nerede?
2000 Dram Sesler 6.3 4,865

Banliyöde Suç ve Ceza
2000 Dram Sesler 5.9 2,835
2000 Komedi Sesler 6.6 4,920

Yarasalar
1999 Gerilim Sesler 3.7 8,891

Ateşli Geceler
1997 Dram Sesler 7.9 213,941
1988 Belgesel 7.4 5,093
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,810) Daredevil (2,667) Shameless (2,396) The Flash (2,040) Better Call Saul (1,998) Arrow (1,583) The Big Bang Theory (1,408) La Casa de Papel (1,054) Manifest (954) Black Mirror (864)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018