Giriş Kayıt
Niall Moroney

Niall Moroney


Sanat Yönetmeni, Sanat Bölümü

Niall Moroney, sanat yönetmeni, sanat bölümü.

Sherlock Holmes (2009), Sherlock Holmes: Gölge Oyunları (2011), Kefaret (2007), Güzel ve Çirkin (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mary Poppins Dönüyor
2018 Komedi Sanat Yönetmeni 7.0 46,726

Güzel ve Çirkin
2017 Aile Sanat Yönetmeni 7.2 234,521

Alis Harikalar Diyarında: Aynanın İçinden
2016 Macera Sanat Yönetmeni 6.2 78,779

Denizin Ortasında
2015 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.9 107,632
2012 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 84,202

Sherlock Holmes: Gölge Oyunları
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.5 391,574
2011 Aksiyon Sanat Yönetmeni 6.8 178,227
2009 Aksiyon Sanat Yönetmeni 7.6 545,659

Boleyn Kızı
2008 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 96,430

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 24,905
2008 Dram Sanat Yönetmeni 7.4 1,223

Kefaret
2007 Dram Sanat Yönetmeni 7.8 227,157

Ayrılık Yalanları
2005 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 3,866
2005 Komedi Sanat Yönetmeni 7.5 1,520
2004 Dram Sanat Bölümü 6.8 323
2003 Suç Sanat Yönetmeni 8.2 2,251
2000 Aile Sanat Bölümü 7.5 4,618
2000 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 791
1997 Dram Sanat Yönetmeni 6.6 1,274
1997 Komedi Sanat Yönetmeni 7.1 2,283
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (158,049) Into the Badlands (2,626) The Flash (2,218) American Gods (1,888) Arrow (1,530) Vikings (1,382) The Big Bang Theory (1,292) Gotham (1,214) The Blacklist (1,171) Supernatural (1,077)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019