Giriş Kayıt
Bob Morones

Bob Morones


Oyuncu Yönetmeni, Oyuncu, Yapımcı, Casting

Bob Morones, oyuncu yönetmeni, oyuncu, yapımcı, casting.

Müfreze (1986), Salvador (1986), Sapık Dönüyor (1988), American Me (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bob 'Blackie' Morones
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Gerilim Oyuncu Yönetmeni 7.4 24
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 161
1992 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 7.2 7,029
1991 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.3 135

Sapık Dönüyor
1988 Fantastik Oyuncu Yönetmeni 6.2 17,704
1986 Dram Oyuncu
Yapımcı
Oyuncu Yönetmeni
7.5 17,529

Müfreze
1986 Dram Oyuncu Yönetmeni 8.1 348,039
1986 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 5.9 780

Yaralı Yüz
1983 Suç Casting 8.3 655,371
1983 Macera Oyuncu Yönetmeni 7.7 4,401
1981 Animasyon Oyuncu Yönetmeni 7.2 3,805
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,437) American Gods (2,756) This Is Us (2,753) Gotham (2,149) Into the Badlands (2,024) Vikings (1,418) Star Trek: Discovery (1,236) The Flash (1,165) The Blacklist (1,069) The Big Bang Theory (767)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019