Giriş Kayıt
Dominique Morlotti

Dominique Morlotti


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Dominique Morlotti, kostüm tasarımcısı, kostümcü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1997 Suç Kostüm Bölümü 6.7 745
1989 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.1 25
1989 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.9 1,386
1987 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 854
1986 Dram Kostüm Bölümü 6.3 174

Müfettiş Lavardin
1986 Suç Kostüm Bölümü 6.6 981
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019