Giriş Kayıt
Christopher M. Morlock

Christopher M. Morlock


Kameraman

Christopher M. Morlock, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Aksiyon Kameraman 3.4 1,450

Büyük Kaos
2000 Aksiyon Kameraman 4.8 355

Yedi Kız Arkadaşım
1999 Komedi Kameraman 5.9 1,065

İlk Bakışta
1999 Dram Kameraman 6.5 6,220
1999 Dram Kameraman 5.3 1,511
1999 Dram Kameraman 5.3 255
1998 Aile Kameraman 4.2 1,827
1998 Komedi Çeşitli 3.9 3,502
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,933) The Flash (2,158) Star Trek: Discovery (2,041) This Is Us (2,015) Vikings (1,141) Arrow (845) The OA (829) American Gods (818) The Blacklist (788) Love, Death & Robots (695)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019