Giriş Kayıt
Kristin Morlino

Kristin Morlino


Kostümcü

Kristin Morlino, kostümcü.

Getaway (2013), Müptela (2014), The Detour (2016), Days of Our Lives (1965) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Biyografi Kostüm Bölümü 5.8 3,466

Şanslı Logan
2017 Komedi Kostüm Bölümü 7.0 103,129

Tam Gaz
2017 Aksiyon Kostüm Bölümü 7.6 350,462
2017 Dram Kostüm Bölümü 5.9 2,476

Uluslararası Bir Suikastçının Gerçek Hatıraları
2016 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.9 16,833
2016 Komedi Kostüm Bölümü 7.8 4,705
2016 Biyografi Kostüm Bölümü 6.2 736

Çıtır Kaçak Tehlikeli
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü 5.4 17,108
2015 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.8 5,829

Sonsuzluk Projesi
2015 Bilim-Kurgu Kostüm Bölümü 6.4 70,864

Müptela
2014 Dram Kostüm Bölümü 5.2 7,540
2014 Komedi Kostüm Bölümü 8.0 8,894
2014 Dram Kostüm Bölümü 7.6 6,397

Diriliş
2014 Dram Kostüm Bölümü 7.4 14,412
2013 Aksiyon Kostüm Bölümü 4.4 21,998
2013 Tarihi Kostüm Bölümü 4.5 649
2013 Komedi Kostüm Bölümü 7.8 20,314
2009 Komedi Kostüm Bölümü 7.4 16,877
2009 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 17,837
1999 Dram Kostüm Bölümü 5.3 1,511

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Kostüm Bölümü 5.3 5,148
1965 Dram Kostüm Bölümü 5.3 5,599
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019