Giriş Kayıt
Philippe Morlier

Philippe Morlier


Yapım Yöneticisi

Philippe Morlier, yapım yöneticisi.

Welcome to the Sticks (2008), Blanche (2002), (2010) Rien à déclarer (2010), (2013) It Happened In Saint Tropez (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

It Happened In Saint Tropez
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 858
2010 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 12,154

Welcome to the Sticks
2008 Komedi Yapım Yöneticisi 7.1 36,756
2003 Gerilim Yapım Yöneticisi 5.2 254
2002 Macera Yapım Yöneticisi 3.1 698

Dudaklarımı Oku
2001 Suç 0 7.4 12,587

Misafirler
1993 Komedi Çeşitli 7.0 29,570
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019