Giriş Kayıt
Michael Morley

Michael Morley


Yapımcı, Oyuncu

Michael Morley, yapımcı, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Oyuncu 5.5 125
2005 Dram Yapımcı 7.2 1,560
2000 Komedi Yapımcı 4.7 149
1999 Dram Yapımcı 6.4 325
1999 Dram Yapımcı 7.5 1,298
Film Altyazıları
Roma (5,351) The House with a Clock in Its Walls (4,620) Venom (3,794) Bird Box (2,725) First Man (2,636) A Simple Favor (2,183) Backtrace (1,563) Lukas (1,478) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,381) The Predator (1,177)
Dizi Altyazıları
Supernatural (4,149) Vikings (3,754) The Flash (2,180) Arrow (2,000) Outlander (1,117) Friends (1,105) La Casa de Papel (1,103) The Protector (1,078) The Big Bang Theory (892) Black Mirror (834)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018