Giriş Kayıt
Lewis Morley

Lewis Morley


Sanat Bölümü, Görsel Efekt, Özel Efekt

Lewis Morley, sanat bölümü, görsel efekt, Özel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Elysium: Yeni Cennet
2013 Aksiyon Özel Efekt 6.6 391,862

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 632,146

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 567,286

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Sanat Bölümü 5.7 52,196

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 287,871
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.1 9,373

Karanlık Şehir
1998 Dram Görsel Efekt 7.7 176,148
1989 Macera Özel Efekt 6.5 386

Krokodil Dundee 2
1988 Aksiyon Sanat Bölümü 5.6 49,716
1987 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 781
1983 Dram Sanat Bölümü 7.1 633
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,906) This Is Us (2,515) The Flash (2,324) Star Trek: Discovery (2,095) Arrow (1,458) Vikings (1,442) American Gods (1,403) The Blacklist (1,180) Love, Death & Robots (923) The OA (786)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019